O nama

TOI TOI Srbija

Firma Toi-Toi d.o.o. je nemačko-srpska firma i jedna od mnogih ćerki kompanija matične kompanije Toi Toi & Dixi iz Nemačke i pripadnica ADCO International grupacije. Na našem tržištu posluje od 2002.god. i za to vreme je uspela da postavi visoke standarde poslovanja u svojoj delatnosti prateći evropske standarde matične kompanije i beleži znatan rast u kapacitetu postojećih proizvoda i u prisustvu na domaćem tržištu.

Firma Toi-Toi d.o.o. kao svoju osnovnu delatnost pruža usluge iznajmljivanja i održavanja mobilnih sanitarnih objekata, pre svega mobilnih sanitarnih kabina za potrebe korisnika za održavanje raznih priredbi, koncerata, za plaže, skupove, parkove, gradilišta i druge javne površine.

2008.god. postaje zastupnik holandskog proizvođača ograde, kapija i celokupnih ogradnih sistema HERAS i od tada u svojoj ponudi, kako najma tako i prodaje, ima širok spektar ograda, kako montažno-demontažnih, tako i stalnih fiksnih ograda sa kapijama raznog tipa i sistemima obezbeđenja. 2010. god. firma proširuje svoju delatnost na najam i prodaju kancelarijskih, sanitarnih i skladišnih kontejnera.

Naša misija je da postavimo visoke standarde poslovanja u našoj delatnosti i da pružimo najbolju uslugu svojim klijentima! Pomenuto pokušavamo primenom iskustava i standarda naše matične kompanije iz Nemačke kao i sestara komapnija iz ostalih zemalja evropske unije. Dodatni korak u ostvarivanju naše misije i naših ciljeva je primena sistema menadžmenta kvaliteta po normi  SRPS ISO 9001:2008 Sistem menadžmenta kvalitetom – Zahtevi i sistema zaštite životne sredine u skladu sa zahtevima SRPS ISO 14001:2005 Sistemi upravljanja zaštitom životne sredine – Zahtevi sa uputstvom za primenu.

Kontaktirajte nas +381 11 3820 434 Ponuda Kontakt forma Lokacija Lokacija