TOI TOI & DIXI GRUPACIJA

Struktura grupacije

TOI TOI & DIXI grupacija GmbH je lider na svetskom tržištu u oblasti mobilnih sanitarnih sistema i predstavlja ga 47 operativnih kompanija u 27 zemalja.

Grupa je vođena kao uspešan porodični biznis više od 30 godina. Od 2019. godine Apak Partners je novi većinski akcionar grupe kompanija. U 2020. godini ostvaren je grupni promet od 428 miliona evra. Kontinuirani rast prometa u suštini se zasniva na proširenju postojećih poslovnih modela, proširenju raznovrsnog portfolia usluga i razvoju novih poslovnih oblasti.

Dugogodišnji odnosi sa kupcima, lojalnost kupaca i usluge zasnovane na potrebama su faktori uspeha u osnovnim poslovnim oblastima izgradnje i događaja. Pored toga, dugoročna ulaganja u zaposlene i imovinu osiguravaju rast grupe kompanija.

Brendovima TOI TOI® i DIXI® upravlja grupacija TOI TOI & DIXI. Kao moderna uslužna kompanija, TOI TOI & DIXI Group nudi sveobuhvatnu uslugu i veliki portfolio proizvoda, od jednostavnih toalet kabina do luksuznih sanitarnih kontejnera ili sobni kontejnera sa individualnom opremom. TOI TOI & DIXI nudi rešenje po meri za svaku ciljnu grupu.

Kontaktirajte nas +381 11 3820 434 Ponuda Kontakt forma Lokacija Lokacija