Vaš pouzdan partner za mobilne sanitarne i prostorne sisteme

KANCELARIJSKI kontejner

Prostor u zavisnosti od potrebe. Ukoliko su vam potrebni privremeni ili čak dugoročni objekti, definitivno ste na pravom mestu. Kancelarijski kontejneri (poznati i kao stambeni i građevinski kontejneri) mogu biti korišćeni za kancelarije, trpezarije za ručavanje, privremeni smeštaj ljudi, dugotrajni smeštaj ljudi, ali i kao kontejneri za gradilište (odnosno kao kontejneri za radnike), blagajne ili prostorije za obezbeđenje.

Info

Mobilni i prilagodljivi svakoj prilici. Za život, posao ili odmor. Naši kancelarijski kontejneri predstavljaju multifunkcionalno rešenje za manifestacije ili za gradilišta.

Bilo kao posebne (single) jedinice ili kao objekti od više spojenih kontejnera i na sprat, naši kancelarijski kontejneri su uvek bezbedni, pouzdani i mogu biti postavljeni u kratkom roku.

Tehnički podaci

Dužina: 6,055 mm
Širina: 2,435 mm
Visina: 2,591 mm

Težina: 1,950 kg

Za više detalja preuzimete katalog:

* Tehničke karakterisitke
* Katalog

Ukoliko vas interesuje cena kancelarijskih kontejnera, pošaljite nam zahtev za ponudu.

Enterijer

Enterijer je prilagođen različitim namenama. Izgled enterijera pre svega zavisi od tipa panela na samom kontejneru. Oni mogu biti sa mineralnom vunom, ili punjeni poliuretanom. Ukoliko je prva opcija u pitanju, unutrašnjost kontejnera je dvostrano obložena ploča od iverice koja može biti u dva dezena: bela  ili svetli hrast. Ukoliko je panel punjen poliuretanom, onda je unutrašnjost kontejnera od lima.

Električne instalacije su sprovedene kroz krov i panele kontejnera sa ugrađenim utičnicama i prekidačima za svetlo

Opcije

Svi naši kontejneri su modularnog tipa i moguće je odrediti raspored prozora i vrata u zavisnosti od Vaših potreba. Pored toga, moguće je spajati kontejnere po svim stranama kao i postavljati ih na više nivoa (do 3 nivoa).

PRUŽAMO USLUGE
NAŠA PONUDA
Toi Toi Mobilni toaleti

Mobilni toaleti

Toi Toi kontejneri

Kontejneri

Ograde

Toi Toi Usluge

Usluge

Toi- Toi.rs 2021, sva prava zadržana.