Vaš pouzdan partner za mobilne sanitarne i prostorne sisteme

PRIVATNOST PODATAKA

TOI TOI d.o.o. poštuje Vašu privatnost i posvećeni smo zaštiti ličnih podataka koje delite sa nama. Možete da istražite naše veb stranice, bez pružanja bilo kakve informacije o sebi. Ovde se možete informisati kako se prikupljaju i koriste Vaši lični podaci.

Prikupljanje informacija

Na ovom sajtu, mogu se prikupiti određene anonimne informacije pasivno (tj, bez da ste aktivno pružili informacija) koristeći različite tehnologije kao što su kolačići, internet oznake, datoteke evidencije, evidencije servera i Clickstream. Internet pretraživač automatski prenosi na ovom sajtu neke od ovih anonimnih informacija, kao što su URL veb stranice sa koje ste uneli i adresu Internet Protocol (IP) i verzije pretraživača koje vaš računar koristi. Takođe, datum, vreme pristupa i stranice koje ste uneli dok je ostala na sajtu. Ove informacije se koriste za poboljšanje i upravljanje sajtom i pri analiziranju trendova. Ovaj sajt takođe može da prikuplja anonimne informacije o računaru preko kolača i internet oznaka. Možete podesiti pregledač da vas obavesti kada je cookie poslat ili da odbije kolačiće, ali određene funkcije ovog sajta ne mogu raditi bez kolačića.

TOI TOI d.o.o. prikuplja lične podatke kada odlučite da tražite informacije putem e-pošte. TOI TOI d.o.o. koristi samo takve podatke, ako su prikupljeni sa prihvaćenim praksama privatnosti u skladu sa ovom politikom i propisima.

Kolačići / Cookies i tehnologija praćenja

Kolačići se ne mogu koristiti za pokretanje programa ili prenošenje virusa na računar. Kolačić fajl može da sadrži informacije kao što su ID korisnika koji sajt koristi da prati stranice koje ste posetili. Kolačić ne može pročitati podatke sa hard diska ili pročitati druge kolačiće sa drugih sajtova.

Naš sajt koristi niz tehničkih metoda za praćenje, uključujući i praćenje pristupa stranicama. TOI TOI  d.o.o. takođe koristi ove tehničke metode za analizu saobraćaja na našem sajtu, kao što je učestalost sa kojom naši korisnici posećuju razne delove našeg sajta.

TOI TOI d.o.o. ne koristi Vaše lične podatke.

Otkrivanje i razmena informacija

Bez Vaše izričite saglasnosti, TOI TOI d.o.o. ne prenosi lične podatke trećim licima, osim ako smo prinuđeni da to uradimo po zakonu.

Bezbednost podataka

Vaši lični podaci su zaštićeni radi Vaše privatnosti i bezbednosti.

TOI TOI d.o.o. štiti bezbednost i tajnost podataka koje ste nam poslali kroz fizičke, tehničke i upravljačke procedure. Mi upozoravamo da uprkos svim naporima koje pravimo, ne postoji savršena ili neprobojna mera bezbednosti. Iako ulažemo sve napore da zaštitimo svoje lične podatke, ne možemo garantovati sigurnost podataka koji se prenose do nas, pa apelujemo da preduzmete sve mere da zaštitite Vaše lične podatke kada ste na Internetu. Menjajte lozinke često, koristite kombinaciju slova i brojeva i pobrinite se da koristite siguran pretraživač.

Naš sajt sadrži linkove ka veb sajtovima kojima upravljaju druge kompanije. Iako smo pažljivo odabrali naše poslovne partnere, TOI TOI d.o.o. nije odgovorna za politiku privatnosti veb sajtova trećih lica. Preporučujemo da kada napustite naše veb stranice, proverite privatnosti tih veb stranica treće strane.

Promene u ovom Ugovoru o privatnosti 

TOI TOI .d.o.o. će povremeno izmeniti ovu politiku i o svakoj promeni možete da se informišete na našoj veb stranici.

Međunarodna zaštita privatnosti

Lične podatke držimo pod kontrolom i obrađuju se u Srbiji.

Kontakt

TOI TOI d.o.o. pozdravlja sve komentare koje imate o ovoj izjavi o privatnosti.

Ako mislite da se ne pridržavamo ove izjave o privatnosti, obratite nam se putem e-maila na info@toi-toi.rsili poštom na adresu navedenu na stranici Kontakt, a mi ćemo uložiti razuman napor da se nepravilnosti otklone u najkraćem mogućem roku.

TOI TOI d.o.o. – Bulevar Kralja Aleksandra 177, 11000 Beograd, Srbija

tel. 011 3820 434
fax. 011 3822 114

e-mail. info@toi-toi.rs

Toi- Toi.rs 2021, sva prava zadržana.