MOBILNA SANITARNA REŠENJA ZA KORPORATIVNE GRAĐEVINSKE PROJEKTE

SVE ŠTO VAM JE POTREBNO ZA VAŠE GRADILIŠTE

TOI TOI je vaš pouzdan partner za gradilišta! Pružamo vam sve usluge i kompletnu infrastrukturu za vaše gradilište iz jednog izvora, štedeći vam vreme i novac. Pored jednostavnih sanitarnih rešenja, naš portfolio obuhvata širok asortiman proizvoda. Na taj način možemo obezbediti kompletnu infrastrukturu za vaše gradilište. Pored iznajmljivanja, nudimo i sve proizvode na prodaju.

POTPUNA USLUGA - POUZDANO IZ JEDNOG IZORA

Neka vas naših 40 godina iskustva u građevinskoj industriji opusti: naši stručnjaci će vas posavetovati pri odabiru odgovarajućih proizvoda i individualnih rešenja za vaše gradilište – tako da dobijete upravo onu uslugu koja vam je potrebna. Pokriveno je sve: od logistike preko montaže i demontaže, uključujući neophodne priključke za struju i vodu, do pravilnog odlaganja kanalizacije. Trudimo se da na Vašem gradilištu obezbedimo maksimalan komfor i čistoću. Ne samo da čistimo sanitarne i višenamenske kontejnere, već brinemo i o sortiranju otpada i odlaganju.

SVE ŠTO VAM JE POTREBNO ZA SAVRŠENU INFRASTRUKTURU GRADILIŠTA

Prava infrastruktura na vašem gradilištu je osnova optimalnih građevinskih procesa i bezbednosti vaših zaposlenih. Naš asortiman usluga vam pomaže da ispunite čak i složene zahteve – od prenosivih toaleta i sanitarnih kontejnera u skoro svim veličinama, preko generatora, razvodnika i rampi, do podnih ploča, pumpi i rasvetnih stubova. Za gradilišta obezbeđujemo i rezervoare za svežu vodu i kanalizaciju, kao i višenamenske i skladišne kontejnere i obezbeđujemo da budu zaštićeni građevinskim ogradama. Tako možete u potpunosti opremiti vaše gradilište prema potrebama na bilo kom terenu.

NAŠA PONUDA

TOI TOI Srbija proizodi i usluge

Kontaktirajte nas +381 11 3820 434 Ponuda Kontakt forma Lokacija Lokacija