Treba vam više prostora za vašu postavu, ili vam stiže sa veći broj ljudi nego što ste očekivali?

PROFESIONALNA SANITARNA REŠENJA ZA VEĆE DOGAĐAJE

VAŠ PARTNER ZA PROFESIONALNE DOGAĐAJE

Bilo da se radi o festivalu, koncertu ili sportskom događaju: kao organizator, znate da je sve u detaljima – a savršena celokupna organizacija je neophodna. U zavisnosti od vrste događaja, lokacije i broja posetilaca, mi ćemo sa vama raditi na kreiranju rešenja po meri koje će vam omogućiti da realizujete vaš događaj.

OBJEDINJENA PONUDA

Planirate događaj na otvorenom, a sve što još nedostaje je sanitarna infrastruktura? Nema problema za stručnjake za TOI TOI! Računajte na lidera na tržištu, jer pružamo potrebne usluge iz jednog izvora. Zajedno sa vama planiraćemo zahteve sanitarnu infrastrukturu za vaš događaj.

SVEOBUHVATNA USLUGA

Planiranje projekta, rasporedi, provere izvodljivosti, radovi na povezivanju ili pravilno odlaganje kanalizacije – mi brinemo da vaš događaj protekne nesmetano. Na zahtev, možemo vam čak pružiti i uslugu čišćenja 24 sata dnevno i razne dodatne usluge.

DA LI ŽELITE VIŠE?

Kamionima je dozvoljen ulazak na mesto događaja samo određenim rutama? Prostorije treba da budu obezbeđene? Nema drame za naše menadžere projekata. TOI TOI vam obezbeđuje odgovarajuću opremu, kao što su sistemi za navođenje, ulazne i izlazne brane, rampe, barijere, ograde sa ekranima za privatnost, kao podne ploče -pogodne za saobraćaj teške robe.

DOBIĆETE VIŠE

Možda više prostora? TOI TOI nudi kontejnerska rešenja svih vrsta, uključujući kontejnere za skladištenje i kancelarijske kontejnere ili kabine za prodaju karata. Čak i ako vam je potrebna kompletna kontejnerska infrastruktura za vaš događaj ili bekstejdž: sa više od 40 godina iskustva u sektoru događaja, TOI TOI je savršen partner za vas.

NAŠA PONUDA

TOI TOI Srbija proizodi i usluge

Kontaktirajte nas +381 11 3820 434 Ponuda Kontakt forma Lokacija Lokacija