STAMBENI I SANITARNI KONTEJNERI ZA POLJOPRIVREDU

UVEK TU ZA VAS

Mnogo ste uložili u obradu svojih njiva, sada je važno da bezbedno pokupite useve. Podržavamo vas u pružanju sanitarnih usluga i smeštaja. Kao partner poljoprivrednom sektoru, nudimo rešenja zasnovana na potrebama – od prenosivih toaleta do stambenih kontejnera. Omogućite vašim sezonskim radnicima kvalitetan smeštaj za berbu.

OBJEDINJENA USLUGA ZA VAS

Dobro ste pripremljeni za sledeću sezonu: sa TOI TOI dobijate privremenu infrastrukturu koja vam je potrebna za berbu. Naše obučeno osoblje će vam rado pomoći da procenite vaše potrebe i izaberete prave proizvode. Imamo flotu servisnih vozila koja koristimo za isporuku i prikupljanje naših mobilnih rešenja – bilo da su prenosivi toaleti, sanitarni ili stambeni kontejneri.

NAJVIŠI HIGIJENSKI STANDARDI ZA RAD U POLJU

Naša sanitarna rešenja su raznovrsna koliko su vaše potrebe individualne. TOI® Water je naš prenosivi toalet koji je uvek tražen kada je u pitanju higijena i udobnost u toaletu. Naši toaletni kontejneri sa odvojenim ženskim i muškim prostorima su takođe pogodni za veći broj žetelaca. Posle dugog dana na terenu, naši kombinovani kontejneri za tuš i toalet su tu za vas. Higijena je jedan od naših najvećih prioriteta. Redovno čistimo i dezinfikumemo umivaonike održavajući ih sterilnim.

MOBILNI ŽIVOTNI PROSTOR – SMEŠTAJ JE REŠEN

Sveobuhvatan komfor: naša fleksibilna prostorna rešenja nude vašim sezonskim radnicima udobno mesto za boravak tokom sezone žetve. Bilo pojedinačno ili u kombinaciji – višenamenski kontejneri sa velikim prozorima mogu se koristiti kao ostave ili stambeni prostori. Možete prilagoditi prozore svojim potrebama ili se odlučiti za standardno rešenje. I ovde su pouzdana isporuka, montaža na licu mesta i preuzimanje uključeni u cenu najma.

NAŠA PONUDA

TOI TOI Srbija proizodi i usluge

Faq panel with links

Und anpassbaren Icons

Kontaktirajte nas +381 11 3820 434 Ponuda Kontakt forma Lokacija Lokacija