Vaš pouzdan partner za mobilne sanitarne i prostorne sisteme

TOI CARE

TOI® CARE – higijenski uslovi za gradilište.

Da li tražite praktično, fleksibilno rešenje za povećane higijenske zahteve koji se primenjuju na gradilištima i na mnogim drugim mestima? Sa TOI® CARE HAND SANIZATOROM ste na sigurnoj strani. Pokretnim uređajem za dezinfekciju ruku upravlja se beskontaktno pomoću nožne pumpe. Kompaktnih dimenzija i robusnog dizajna, jednostavan je za transport i omogućava brzu, sigurnu dezinfekciju ruku – uvek tačno tamo gde je potrebna.

Neokretna podna jedinica može se postaviti u unutrašnje i spoljašnje prostore nezavisno od postojećih sanitarnih čvorova. Ovo štedi velike razdaljine i vreme pešačenja. Higijenska stanica je opremljena rezervoarom od 10 litara za sredstvo za dezinfekciju ruku ili losion za pranje ruku. Punjenje je dovoljno za 2.000 pranja. TOI® CARE HAND SANIZATOR ne zahteva nikakve priključke za napajanje ili baterije i ne zahteva nikakav montažni rad. Na zahtev, rezervoar može zameniti obučeno servisno osoblje.

Info

Jednostavno. Efektivno.

Redovno čišćenje ili dezinfekcija ruku smanjuje rizik od prenosa virusa i jedna je od osnovnih zaštitnih mera u vezi sa COVID-19. Novi TOI® CARE HAND SANIZATOR vam pomaže da se pridržavate važećih propisa. U kombinaciji sa toaletnim kabinama i sanitarnim kontejnerima, pomaže da se značajno poveća higijenski standard na gradilištima. TOI® CARE HAND SANIZATOR je takođe savremeno rešenje za veću higijenu ruku za događaje i upotrebu na javnim mestima – na primer na autobuskim stanicama ili supermarketima.

Tehnički podaci

Dužina: 0,5 m
Širina: 0,5 m
Visina: 1,23 m
Težina: 12,5 kg (bez vode ili peska za punjenje)

Težina: 38 kg (uključujući napunjeni rezervoar od 10 litara i punjenje vodom za odmeravanje donjeg dela)

Enterijer
  • Gornji deo
  • Poddeo
  • 2k nožna pumpa
  • Mlaznica za prskanje od mesinga sa premazom od nerđajućeg čelika
  • Rezervoar za zamenu od 10 litara sa dezinficijensom za ruke ili losionom za pranje ruku
  • 4 podesive noge sa 4xM8 navojem (M8 navoj se može koristiti opcionalno za zaštitu od krađe)
  • Piktogrami kao uputstva za upotrebu
PRUŽAMO USLUGE
NAŠA PONUDA
Toi Toi Mobilni toaleti

Mobilni toaleti

Toi Toi kontejneri

Kontejneri

Ograde

Toi Toi Usluge

Usluge

Toi- Toi.rs 2021, sva prava zadržana.